header1


Suspendare activitate IRIS SERVICE CIUC S.A. începând cu data de 1 aprilie 2020


Suspension of activity for IRIS SERVICE CIUC S.A. as of April 1, 2020


IRIS SERVICE CIUC S.A. tevékenységének felfüggesztése 2020. április 1-jétől 


ANUNT PENTRU SALARIATII S.C. IRIS SERVICE CIUC S.A.!

PLATA SOMAJULUI TEHNIC SE VA FACE DE CATRE FIRMA, LA DATA DE PLATA A SALARIULUI, PRIN ACEEASI MODALITATE DE PLATA CA SI PANA ACUM (PRIN VIRAMENT IN CONT BANCAR SAU DIRECT LA SEDIUL FIRMEI ).


KÖZLEMÉNY

A KÉNYSZERSZABADSÁGRA KÜLDÖTT ALKALMAZOTTAK JUTTATÁSÁT A VÁLLALAT A MÁRCIUSI ELSZÁMOLÁSSAL EGYÜTT FIZETI A SZOKÁSOS MÓDON (BANKKÁRTYÁN VAGY KÉSZPÉNZBEN A VÁLLALAT SZÉKHELYÉN).

 Calitatea se produce, nu se verifică 

Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, am învățat să scoatem în evidență frumusețea lemnului masiv, respectând tradiția meșteșugarilor din zonă. Oferim produse din lemn masiv de cea mai bună calitate clienților noștri, comercianți mari, cu care am dezvoltat parteneriate pe termen lung.

La IRIS lemn ne plac provocările. Astfel, ne dorim totdeauna să cunoaștem noi potențiali clienți, noi talente, potențiali angajați și noi potențiali furnizori, cu care să continuăm să creștem pe termen lung.

Acest site foloseste cookie-uri si prelucreaza datele cu caracter personal. Continuarea navigarii implica acceptarea procesarii datelor dvs. si acceptarea cookie-urilor.