header1

Despre Noi

 

Povestea IRIS lemn a început acum mai bine de 15 ani. Pe atunci, o firmă prosperă de construcții în Miercurea Ciuc, Harghita, conducerea firmei IRIS SERVICE CIUC S.A. a luat decizia de a fructifica resursele naturale a zonei și a intra pe piața de prelucrarea lemnului. Această decizie a fost motivată de la bun început de dorința de a combina metodele moderne de prelucrare a lemnului masiv cu tradiția meșteșugarilor din zona, pentru a realiza produse de cea mai bună calitate.

În decursul anilor, activitatea de prelucrarea lemnului s-a dezvoltat şi învățând din fiecare experiență, am crescut de la cherestea la semifabricate, de la semifabricate la panouri îmbinate în dinți, de la tâmplăria realizată pentru proiectele de construcții la a deservi clienți-comercianți mari de mobilă și produse DIY. Astăzi, pe o suprafața de peste 20.000 mp, cu propria capacitate de tăiere și uscare, cu linii de producție tehnologizate la zi, cu utilaje CNC pentru orice formă dorită și cu multiple posibilități de finisare, putem oferi o gamă variată de produse din lemn masiv, mobilă și alte elemente, totul la cererea clienților noștii.

Politica riguroasă de calitate pe care o implementăm de la alegerea materiei prime și a materialelor folosite în producție, până la produsul final, ne asigură relații bune pe termen lung cu clienții noștri. De aceea, fraza „calitatea se produce, nu se verifică” a devenit mottoul cu care abordăm astăzi fiecare nou produs, client și provocare.

 

Acest site foloseste cookie-uri si prelucreaza datele cu caracter personal. Continuarea navigarii implica acceptarea procesarii datelor dvs. si acceptarea cookie-urilor.