header1

Calitate

 

Motto-ul nostru „calitatea se produce, nu se verifică” este sprijinită de implementarea politicilor de calitate dovedite prin deținerea certificatelor ISO 9001:2008 si 14001:2004.

Lemnul este o resursă naturală valoroasă, astfel tăierea în mod responsabil și asigurarea sustenabilității pădurilor din România este foarte importantă pentru noi. Certificatul nostru FSC® este garantia achizitionarii lemnului masiv numai din surse controlate.

 

 

Certificatul FSC®:

fsc nepcon new

FSC® – este marca angajamentului nostru fata de managementul responsabil al padurilor la nivel global.

Certificatul FSC® este o asigurare fata de clienti că lemnul utilizat în producție provine din surse controlate. Astfel cumpărătorii finali pot avea încredere că produsul cumpărat sprijină un management al pădurilor corespunzător din punct de vedere ecologic, viabil economic si benefic social.

Căutați produse certifcate FSC®.

 

 

Certificatul ISO 9001:2008:

Standardul ISO 9001 este acela dintre standardele ISO internaționale ce conține criterii pentru documentarea, implementarea și certificarea unui sistem de managementul calității, practic.

Sistemul de management al calității poate fi implementat de orice tip de organizație indiferent de mărime, natura produsului/ serviciului furnizat, de forma de proprietate si modul de organizare.

Standardul ISO 9001 este unul dintre factorii care favorizează comerțul internațional cu bunuri și servicii.

Obținerea certificării ISO 9001 constituie argumentul oferit clienților firmei dvs. ca societatea funcționează în acord și pe baza unui sistem de calitate recunoscut internațional.

 

 

Certificatul ISO 14001:2004:

Astăzi, procesul de implementare și certificare ISO 14001 reprezintă mai mult o necesitate decât un deziderat.

Certificatul ISO 14001 și implementarea corectă a standardului ISO 14001 asigură clienții că se pot încrede în minimizarea activă, de către firma noastră a impactului asupra mediului prin procesele, produsele și serviciile proprii.

Procesul de implementare și certificare ISO 14001 bine pus la punct, vă scuteşte de dispute legale cu autoritatea de mediu.

 

 

Acreditarea SEDEX:

sedex logo

Prin acreditarea noastră Sedex facem parte dintr-o familie globală cu membrii în peste 150 de ţări.

Este cea mai mare platformă de colaborare cu scopul de a face publice datele unei companii într-un mod etic.

Această acreditare oferă o platformă online securizată pentru a transmite date referitoare la standardele de lucru, siguranţa muncii, eticele de mediu şi valorile de bază.

 

 
Acest site foloseste cookie-uri si prelucreaza datele cu caracter personal. Continuarea navigarii implica acceptarea procesarii datelor dvs. si acceptarea cookie-urilor.