header1

Tehnologie

  

Pentru a putea produce calitate pe o scară larga, trebuie să ai acces la cele mai noi tehnologii, astfel pentru a putea satisface cerințele clienților noștri în ceea ce privește calitatea și capacitate de producție, investim constant în tehnologii noi și avansate.

Portofoliul nostru tehnologic este foarte larg. Controlăm întreg procesul de prelucrare a lemnului începând cu exploatarea buștenilor și debitarea lor, asigurându-ne că materialul lemnos folosit este de cea mai bună calitate, și că se conformează cerințelor ecologice internaționale, drept dovadă certificatul nostru FSC.

Societatea noastră are cea mai mare capacitate de uscare pe o rază de 150 km. Deținem tehnologia necesară pentru aburirea cherestelei sau a frizelor, mașini de retezat, multi-lame, mașini de rindeluit, mașini de îmbinat în dinți, prese de înaltă frecvență, mașini de calibrat,și de o gama largă de CNC-uri cu capacitate de lucru mare.

Investim mereu în tehnologii performante, actuale pentru a satisface cerințele clienților noștri, atât prin capacitate cât și prin calitate.

Acest site foloseste cookie-uri si prelucreaza datele cu caracter personal. Continuarea navigarii implica acceptarea procesarii datelor dvs. si acceptarea cookie-urilor.